ثبت شرکت و برند فرداد رسا

موسسه ثبت شرکت و برند فرداد رسا با دو شعبه فعال در تهران و کرج

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

مراحل ثبت شرکت در کرج و البرز

ثبت شرکت در کرج مانند ثبت شرکت در اکثر استان‌های کشور، با طی یک سری سلسله مراتب اداری و رعایت قوانین و مقرراتی که قانون برای فعالیت یک شرکت در نظر گرفته است، صورت می‌گیرد.

طی نمودن این سلسله مراتب در بستر قانون، برای ثبت شرکت موجب می‌شود تا افراد متقاضی در سریع‌ترین زمان ممکن به سوددهی‌ قابل توجهی دست یابند.

ثبت شرکت در کرج به فعالیت‌های تجاری یا غیرتجاری افراد حقیقی نظم بخشیده و موجب ساماندهی سرمایه‌گذاری‌ها و فعالیت‌های آنها خواهد شد. مزایای قانونی که دولت در اثر ثبت شرکت در کرج برای افراد متقاضی در نظر گرفته، بهترین روش برای به دست آوردن سودهای کلان قانونی و همچنین پیشبرد اهداف شرکت به سمت اهداف کلان‌تر و با ارزش‌تر و رسیدن به مدارج بالاتری، می‌باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج چگونه است؟

شرکت با مسئولیت محدود یکی از متداول ترین شرکت هایی است که در کرج بین افراد خانواده یا آشنایان و دوستان به ثبت می رسد.

مسئولیت و تعهد هر یک از شرکا در این نوع شرکت محدود به میزان سرمایه شان میباشد و سرمایه ی شرکت به قطعات سهام تقسیم می شود.

برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرج لازم است حداقل دو نفر بالای ۱۸ سال که سهامدار هستند(حتی ۱%) اقدام به ثبت کنند.

لازم به ذکر است که سرمایه ی اولیه شرکت مقدار ۱۰۰ هزار تومان است که بصورت اسمی میباشد و پرداخت نمی شود.

اعضای هیئت مدیره یا مدیران حداقل باید ۱ نفر یا بیشتر باشد و مسئولیت هر یک از شرکا به میزان سهم الشرکه آنها می باشد.

ثبت شرکت سهامی خاص در کرج چگونه است؟

شرکت سهامی خاص محدودیتی برای فعالیت ندارند وحتی اگر زمینه ی فعالیتشان تجاری نباشد نیز جزء شرکت های بازرگانی و تجاری محسوب می شوند.حداقل تعداد شرکا در شرکت سهامی خاص ۳ نفر میباشد.

میزان مسئولیت هریک از شرکا بسته به میزان مبلغ اسمی سهام آنها است.شرکت های سهامی خاص جزء شرکت های تجاری به حساب می آیند.حداقل سرمایه برای ثبت شرکت سهامی خاص در کرج ۱۰۰ هزار تومان میباشد.

شرکت های سهامی خاص ،اعتبار کافی برای شرکت در مزایدات و مناقصات دولتی و اخذ نمایندگی و دریافت تسهیلات بانکی و… را دارند.هرچقدر سرمایه اولیه ی ثبت شده برای شرکت های سهامی خاص بیشتر باشد بهتراست زیرا آنها میتوانند بطور کلی ۱۰ برابر مقدار سرمایه اولیه ی ثبت شده ی شرکتشان را از بانک وام اخذ کنند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت، بسته به نوع شرکت که اعم از مسئولیت محدود، سهامی خاص، سهامی عام، دانش بنیان و … را شامل می شود، متفاوت است.

بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز شما باید با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها در کرج به نشانی اینترنتی (http://irsherkat.ssaa.ir) مراجعه کرده و مدارک خود را در قسمت های مربوطه بارگزاری کنید.

بعد از ثبت اینترنتی از طریق سامانه شما باید نسخه های اصلی صورتجلسات خود را از طریق پست به آدرس تعیین شده ارسال کنید.

پس از صدور آگهی شما باید با حضور در اداره ی ثبت یکی از نسخه های ارسال شده را که مهر تایید برآن خورده است از آن اداره دریافت کنید و سپس به عنوان آخرین مرحله آگهی ثبت شرکت را در یک روزنامه ی رسمی ثبت کنید.

منبع : https://brandregisterco.com

 

۱۲ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۲:۳۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص یکی از رایجترین شرکتهایی است که در ایران ثبت می شود. منظور از ثبت شرکت­ سهامی خاص ، شرکت­های تجاری است که سرمایه آنها به سهام تقسیم می­شود و تمام سرمایه شرکت توسط موسسین آن تامین می­شود. مسئولیت سهامداران در قبال سود و زیان شرکت مستقیماً وابسته به مبلغ اسمی سهام آنهاست.

شرکت های سهامی باید دارای اساسنامه باشند. برابر ماده 8 لایحه اصلاحی 24/12/48 اساسنامه باید شامل این نکات باشد:

نام شرکت

موضوع شرکت بطور صریح و منجز

مدت شرکت

مرکز اصلی شرکت و محل شعب آن در صورتیکه تاسیس شعبه مورد نظر باشد

تعداد سهام بی نام و با نام و مبلغ اسمی آن ها و هر گاه ایجاد سهام ممتاز مورد نظر باشد تعیین تعداد

خصوصیات و امتیازات اینگونه سهام

تعیین مبلغ پرداخت شده هر سهم و نحوه مطالبه بقیه اسمی هر سهم و مدتی که باید مطالبه شود که البته این مدت بیش از 5 سال نمی باشد

نحوه انتقال سهام بانام

طریقه تبدیل سهام بانام به سهام بی نام و بالعکس

در صورت پیش بینی امکان صدور اوراق قرضه، ذکر شرایط و ترتیب آن ها

شرایط و ترتیب افزایش و کاهش سرمایه

مواقع و ترتیب دعوت مجامع

مقررات راجع به حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع عمومی و ترتیب اداره آن ها

تعداد مدیران و طرز انتخاب و مدت ماموریت و نحوه تعیین جانشین برای مدیرانی که فوت نموده و یا استعفا می کنند یا به جهات قانونی محجور، معزول و یا ممنوع می گردند

تعیین وظایف و حدود اختیارات مدیران

تعداد سهام تضمینی که مدیران باید به صندوق شرکت بپردازند، قید اینکه شرکت دارای چند نفر بازرس خواهد بود و نحوه انتخاب و مدت ماموریت آن ها

تعیین آغاز و پایان سال مالی شرکت و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و تسلیم آن به بازرسان و مجمع عمومی سالانه

نحوه انحلال اختیاری شرکت و ترتیب تصفیه امور آن

چگونگی تغییر اساسنامه

- حداقل سرمایه شرکت های سهامی خاص یک میلیون ریال است.

- تعداد مدیران حداقل سه نفر است.

- تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد.

- در شرکت سهامی خاص اوراق قرضه قابل انتشار نیست.

- سهام شرکت سهامی خاص قابل عرضه در بورس نیست.

- انتقال سهام در شرکت سهامی خاص موکول به موافقت سایر شرکاست.

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

مرحله اول: عقد قرارداد

قرارداد «ثبت شرکت سهامی خاص» باید منعقد گردد که این کار می تواند به صورت تلفنی یا حضوری و یا آنلاین انجام شود.

مرحله دوم: تکمیل مدارک

هرچه مدارک سریع تر در اختیار کارشناس مربوط قرار گیرد طبیعتا روند کار سریع تر پیش خواهد رفت .

مرحله سوم: تأیید نام

این مرحله ، مرحله ی ارسال نام های پیشنهادی شما به اداره مربوطه می باشد در این مرحله برای این که نام انتخابی تایید شودباید با شرایط زیر هم خوانی داشته باشد.

– نام انتخابی حتما باید فارسی باشد.

– این نام نباید تکراری باشد یعنی سابقه ثبت نداشته باشد.

– دارای معنا ومفهوم باشد

– با فرهنگ اسلامی مطابقت داشته باشد

مسئول مربوطه با بررسی نام های ارائه شده و بررسی وجود یا عدم وجود هریک از شرایط نسبت به انتخاب و تعیین نام اقدام می کند و نام تعیین شده را در روی برگ اظهارنامه قید می نماید پس از قید نام بر روی اظهار نامه اخذ موافقت از مسئولین اداره ثبت شرکتها درخصوص نام تعیین شده نیز لازم است در صورت گرفتن موافقت این نام در واحد تعیین نام ،ثبت دفتر می شود.

مرحله چهارم : امضای اوراق

در این مرحله تقاضانامه و وکالت نامه توسط کارفرما تأیید می شود.

مرحله پنجم : تشکیل پرونده

در این مرحله مدارک توسط کارشناس به اداره مربوطه تحویل می شود که در آن جا پرونده تشکیل شود و سپس در دبیرخانه ثبت می شود.

مرحله ششم : کارشناسی

طی این مرحله کارشناس اداره ثبت با توجه به مدارکی که از طرف متقاضی ارسال شده ، پرونده را کارشناسی کرده و اعلام نظر می کند. حال اگر موردی وجود داشته باشد که باعث اخطار گردد پرونده مجدد از سوی کارشناسان رفع نقص می شود.

مرحله هفتم : تحویل اسناد شرکت

در صورت طی کردن شش مرحله ی فوق شرکت ثبت می گردد و مدارکی به شخص یا اشخاص متقاضی تحویل داده می شود عبارتست از: تقاضانامه، شرکت نامه، اساسنامه، صورتجلسه هیئت مدیره و آگهی تأسیس

منبع : https://brandregisterco.com

۱۲ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۲:۳۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

مراحل ثبت شرکت در ایران را بدانید !

اولین مساله ای که در هر شراکتی که امکان دارد به وجود آید، تقسیم سود بین شرکا است که در اکثر مواقع به درستی انجام نمی پذیرد، حال اگر آن 2 نفر مثالی در اول کارشان شرکتی را به ثبت رسانیده بودند، به علت اینکه همه مسائل هنگام ثبت شرکت و تنظیم اوراق اداری در اساسنامه و شرکت نامه ذکر می شود، حال موقع تقسیم سود به مشکل نمی خوردند و می توانستند با سند و مدرک از حق خود دفاع کنند.

یکی دیگر از مزیت های ثبت شرکت این است که جلوه حقوقی، قانونی و رسمی به کسب و کارتان می بخشد، مثلا فرض کنید که موقعیت ای برایتان پیش آمده و می توانید با مجموعه ای دولتی یا خصوصی وارد مذاکره شوید و قراردادی را منعقد نمایید، سپس از شما می پرسند که شما کیستید یا اسم شرکت تان چیست ؟؟؟ در صورتی که شرکتی نداشته باشید، چه می خواهید بگویید؟؟؟ می خواهید خود را با نام کوچک تان معرفی کنید ؟

همانطور که می دانید، این روزهای شرکت ها به سختی با اشخاص حقیقی (اشخاص حقیقی یعنی افراد) وارد مذاکره تجاری می شوند و بزرگترین دلیلی که شرکت های با اشخاص حقیقی کار نمی کنند این است که نمی توانند به راحتی به آن ها اعتماد کنند و کار را به یک شخص بسپارند یا خیالشان از این بابت نارحت است که کسی غیر از آن شخصی حقیقی وجود ندارد که مسئولیت کار را بر عهده بگیرد.

گام به گام اقدام کنید

- تعیین نوع شرکت :

از میان شرکت های مندرج در ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکتی را که با اهداف، شرایط، امکانات و برنامه های شما هماهنگی بیشتری دارد انتخاب نمایید. اما لازم به ذکر است که بیشترین نوع شرکت هایی که در ایران به ثبت می رسند شامل شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی خاص، شرکت تعاونی، شرکت تضامنی و همچنین تا حدودی شرکت سهامی عام است

انتخاب شرکاء و سهامداران :

مهمترین گام از مراحل ثبت شرکت همین گام است. شاید در میان گام‌های دیگری که در این مقاله بررسی می‌کنیم، ساده‌ترین آنها در فرایند تاسیس شرکت همین انتخاب شرکاء و سهامداران به نظر بیاید اما مهمترین است چرا که اگر در ابتدای کار در انتخاب شرکاء و سهامداران شرکت که قرار است سرمایه، کار، اندیشه، تخصص، انرژی و زمان خود را در قالب شرکت بیاورند و با یکدیگر در سود و زیان شرکت شریک شوند، دقت لازم به عمل نیاید می تواند شرکت را در طول حیاتش با مشکلات و چالش های گوناگونی رو به رو سازد که گاهی کار تا جایی پیش می رود که منجر به انحلال شرکت می شود.

تعیین سرمایه شرکت و آورده سهامداران :

هنگامی که قصد ثبت شرکت را دارید باید مشخص کنید که سرمایه شرکت شما چه مقدار است همچنین باید نوع سرمایه شرکت اعم از نقدی و غیر نقدی را نیز تعیین نمایید.

- تعیین موضوع فعالیت شرکت :

تعیین موضوع فعالیت شرکت یکی از مهمترین گام های مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها است، چرا که اگر دقت لازم را در این مورد نداشته باشید ممکن است شرکت شما اصلا ثبت نشود یا اگر ثبت هم بشود در ادامه با مشکلاتی مواجه شوید.

تعیین نام شرکت :

موضوع تعیین نام شرکت موضوع حساسی است آن را می توانید در مقاله انتخاب اسم شرکت مطالعه نمایید.

- تعیین سمت اعضا هیئت مدیره و وضعیت حق امضاء شرکت :

در هر شرکتی سمت هایی همچون مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره وجود دارد و همچنین بسته به نوع شرکت ممکن است بازرس اعم از بازرس اصلی و علی البدل هم وجود داشته باشد که باید ضمن تعیین سمت هر کدام از اعضاء شرکت، وضعیت حق امضاء در شرکت را نیز تعیین نمایید.

تهیه و امضا مدارک برای تاسیس شرکت :

پس از تایید نام شرکت باید مدارک ذیل تهیه شده و به امضاء شرکاء، سهامداران و بازرسین شرکت (در صورت وجود) برسد و ما در ذیل به مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های پر متقاضی اشاره می نماییم:

ارسال مدارک به اداره ثبت شرکتها :

پس از انجام کلیه اقدامات فوق و تهیه مدارک پیش گفته و تکمیل اطلاعات مورد نیاز در سامانه اداره ثبت شرکتها بصورت گام به گام و تایید نام و امضاء مدارک، باید مدارک لازم را از طریق باجه های پستی مجاز و از طریق پست پیشتاز به اداره ثبت شرکتها ارسال نمایید.

در سامانه اداره ثبت شرکتها معرفی شده و اصل وکالتنامه وی همراه با مدارک شرکت به اداره ثبت شرکتها ارسال گردیده است، بصورت حضوری به اداره مربوطه مراجعه می نماید و ضمن پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفاتر؛ مدارک شرکت ثبت شده را دریافت میکند).

پرداخت هزینه روزنامه رسمی و کثیر الانتشار :

آخرین گام از مراحل ثبت شرکت مراجعه به سایت روزنامه رسمی و پرداخت هزینه انتشار آگهی رسمی ثبت تاسیس شرکت و نیز مراجعه مجدد به سایت اداره ثبت شرکتها و پرداخت هزینه روزنامه کثیرالانتشار شرکت است که هر دو روزنامه رسمی و کثیرالانتشار پس از چاپ از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهد شد.

منبع : https://brandregisterco.com

۱۲ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۲:۳۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

هزینه ثبت شرکت به چه میزان است ؟

هزینه ثبت شرکت به چه میزان است ؟ در صورتی که به فکر راه اندازی کسب و کار هستید حتما سوالات زیادی در ذهن تان وجود دارد. حتما برایتان سوال است که استعلام هزینه ثبت شرکت در سال 1400 چقدر است؟

تخمین و بررسی هزینه ثبت شرکت یکی از مهمترین اقداماتی است که متقاضیان ثبت تغییرات شرکت ها انجام می‌دهند و اطلاع دقیق و بروز از هزینه های ثبت شرکت مستلزم تجربه و دانش کافی از تمامی اقدامات لازم ثبت شرکت از اولین گام تا انتها و همچنین اطلاع از آئین نامه‌ها و دستورالعمل های اداره ثبت شرکت‌ها و انجام مستمر و هر روزه امور ثبت شرکت است.

هزینه ثبت شرکت به چه مواردی بستگی دارد ؟

هزینه پستی ثبت شرکت :

پس از تعیین نام و هنگام تکمیل مدارک می بایست از طریق باجه های پستی معین در هر شهر نسبت به ارسال مدارک صرفا از طریق این باجه ها اقدام نمود .

هزینه حق الثبت :

منظور از حق الثبت همان ابطال فیش سرمایه است که برای سرمایه های مختلف متغیر است ، هزینه حق الثبت با توجه به سرمایه ثبت شرکت متغییر می باشد .

سرمایه ثبت شرکت حداقل یک میلیون ریال می باشد که هزینه حق الثبت با توجه به سرمایه به صورت تصاعدی متغییر می باشد .

هزینه درج در روزنامه محلی

به طور کلی ثبت شرکت در دو نوبت روزنامه می گردد:

ابتدا در روزنامه محلی که هزینه آن در اداره ثبت شرکتها پرداخت می شود ؛

دومی در روزنامه رسمی کل کشور که پرداخت هزینه آن به صورت اینترنتی است .

طریقه ی محاسبه ی حق الدرج در اداره ثبت شرکتها بستگی به تعداد خطوط موجود در آگهی تاسیس شرکت دارد و هر چقدر موضوع شرکت بیشتر و تعداد اعضاء بیشتر باشد، حق الدرج افزایش می یابد .

هزینه پاکت ، پوشه و دیگر متعلقات پرونده

هزینه مربوط به پاکت اداره پست ، پوشه مربوطه و همچنین گیره.

هزینه روزنامه رسمی کل کشور

پس از ثبت شرکت و پرداخت مرحله اول روزنامه، می بایست نسبت به پرداخت هزینه در سامانه روزنامه رسمی

به آدرس http://www.rrk.ir اقدام نمود.

لازم به ذکر است برای پرداخت هزینه لازم است ابتدا در سامانه مربوطه ثبت نام کرده و عضوی از سایت شوید.

آیا هزینه ثبت شرکت در کلان شهرها متفاوت است ؟

جواب این سوال خیر است . برای مثال اگر شما بخواهید اقدام به ثبت شرکت در تهران کنید روند ثبت شرکت و مراحل و هزینه ها با سایر شهرستان ها تفاوتی ندارد .

منبع : https://brandregisterco.com

۱۲ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۲:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰